Tilausravintola

Vanha Värjäri on tunnelmallinen tilausravintola aivan Forssan ydinkeskustassa. Kehräämön alueen historiallisissa maisemissa palvelemme eri kokoisia ryhmiä.

Tilausravintolan päätyyn mahtuu n. 100 asiakasta ja paikka on samalla juhlava, että lämminhenkinen juhlien pitopaikka.

Tiloissa on myös erillinen kabinetti n. 12 henkilölle. Kaikki tilat yhdistämällä pystymme palvelemaan jopa 200 henkilöä.

Räätälöimme tarjoilut tilaisuuteenne toivomuksienne mukaan. Haluatte sitten kevyet cocktail-tarjoilut tai maukkaat ja pitkään haudutetut BBQ-herkut, Värjärin kattavan ja maukkaan buffetpöydän kera raikkaiden salaattien, muokataan tarjoilut juuri teidän tilaisuuteenne sopiviksi. Huomioimme myös aina mahdollisuuksien mukaan ruoka-allergiat sekä vege-ruokavaliot.

Hampurilaisbuffassa saa vieras rakentaa mieluisensa Burgerin: savulohi, kana, Pullet Pork  tai vaikka perinteisen kaavan mukaan.

Finger Food illanistujaisissa tarjoillaan nimensä mukaisesti laaja kattaus sormisyötäviä jotka voidaan valita tilaajan ja vieraiden mieltymysten mukaisiksi. Perinteisten mutta erityisen maukkaiden kanansiipien lisäksi voidaan valita vaikka frittikalaa, paneroiua broileria jne. unohtamatta värikkäitä vihanneksia ja herkullisia dippi-kastikkeita.

Toki loihdimme teille myös Perinteisen Lounais-Hämäläisen Pitopöydän.

Huomio! juhlatilan vuokra sisältää: pöytäliinat, tarjoilupöydän kukkalaitteen, pöytiin kukka-asetelmat, äänentoiston  (ei koske kabinettia)

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopivat tarjoilut ja vaikka ohjelmatkin.

Forssan Piippuravintolat Oy

Wahreninkatu 11, 30100 Forssa
p. 050-5627741
tomi.tervomaa@piipputerassi.fi
info@piipputerassi.fi